Asus a lansat cel mai mic desktop cu functionalitati HD

Asus a prezentat doua editii noi cu functii HD ale binecunoscutului Eee Box - minicomputerul de birou lansat in iunie 2008.

Versiunile Eee Box B204 si B206 se adreseaza celor care vor sa vizioneze continut multimedia de inalta rezolutie (HD) pe monitorare, televizoare LCD si pe proiectoare, folosind iesirea HDMI.

Eee Box B204 si B206 beneficiaza de software-ul preinstalat Eee Cinema, un player media cu functii complete, destinat vizionarii materialelor de rezolutie inalta. Eee Cinema ofera o compatibilitate superioara in privinta formatelor video si optiuni extensive de administrare a fisierelor multimedia. Utilizatorii vor putea exploata cu rapiditate functiile aplicatiei Eee Cinema cu ajutorului unei telecomenzi disponibile pentru ambele modele B204 si B206.

Noile produse Asus se pot conecta rapid la televizoare LCD, monitoare, proiectoare si la receptoarele "home theater" prin intermediul iesirii HDMI disponibile pe latura din spate.

Eee Box B204 si B206 sunt proiectate si dezvoltate conform regulilor severe din programul Green Asus. Ele sunt fabricate din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator, in deplina concordanta cu reglementarile RoHS si WEEE.

Totodata, acestea ofera suport pentru cel mai nou standard wireless Wi-Fi 802.11n, iar ambele editii Eee Box sunt insotite de Eee Storage de 10GB - capacitate de stocare online care permite utilizatorilor sa-si acceseze documentele si materialele multimedia de oriunde ar dori sa se conecteze.

In mod particular, Eee Box B204 dispune de o baterie integrata cu functie de UPS. Computerul va putea rula pentru o perioada de timp si in cazul deconectarii de la sursa principala de energie.

Asus are peste 8.000 de angajati in intreaga lume si a fost clasificat 11 ani consecutivi printre primele 10 companii IT in cadrul "Business Week InfoTech 100". In anul 2007, compania a realizat o cifra de afaceri de 6,9 miliarde dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri