In premiera pe piata operatorilor de telefonie din Romania, Vodafone lanseaza Nokia 5800 XpressMusic, primul model cu ecran tactil de la Nokia.

In plus, Vodafone Romania anunta reduceri substantiale de pret pentru mai multe modele de telefoane mobile din portofoliul sau.

Nokia 5800 XpressMusic va fi disponibil incepand de maine in oferta Vodafone, cu preturi de la 269 euro cu TVA, impreuna cu abonamentul Vodafone 400, incheiat pe o perioada de 2 ani.

Totodata, intre 15 ianuarie si 1 februarie 2009, Vodafone face clientilor sai o oferta speciala cu telefoane mobile la preturi exceptionale, incepand de la 0 euro, iar pana la 1 februarie 2009, noii abonati beneficiaza de oferta promotionala Vodafone care aduce minute gratuite la alegere - 1.000 de minute in retea sau 500 de minute nationale sau convorbiri nelimitate cu un numar Vodafone.

Nokia 5800 XpressMusic ofera utilizatorilor o experienta multimedia deosebita, in primul rand datorita ecranului tactil de 3,2 inch si a rezolutiei acestuia, de 360 x 640 pixeli, care dispune de functia de rotire automata a afisajului, tastatura alfanumerica, tastatura QWERTY si functia de recunoastere a textelor scrise de mana.

Noul model Nokia incorporeaza functii si aplicatii muzicale dedicate, iar difuzoarele stereo si music player-ul performant asigura o experienta muzicala superioara. Nokia 5800 XpressMusic vine echipat cu o camera foto de 3,2 MP, cu autofocus si camera secundara pentru apeluri video.
Compatibil cu tehnologia HSDPA, Nokia 5800 XpressMusic permite acces mobil de mare viteza la Internet, de pana la 3,6 Mbps, in reteaua Vodafone.

Principalii competitori ai grupul de telecomunicatii mobile pe piata din Romania sunt Orange, Cosmote si Zapp.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Operatorii telecom, jupuiti de stat in 2019: cu cat vor plati mai mult