Potrivit RAR a primit doua oferte pentru aceasta licitatie.

Pragma Computers a fost infiintata in anul 1992 avand ca principal obiect de activitate integrarea de sisteme de calcul precum si proiectarea, implementarea si mentenanta retelelelor de calculatoare.

Produsele companiei includ servere multi-procesor cu sisteme avansate de HADR (High Availability and Disaster Recovery), echipamente high-end de switching si rutare layer 2 si layer 3, echipamente de backup, precum si echipamente de tip UPS care asigura protejarea retelei la caderi de tensiune.

Registrul Auto Roman este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii. Intre atributiile Registrului se afla: acordarea omologarilor de tip national pentru vehiculele rutiere, sistemele, componentele si entitatile tehnice separate ale acestora, acordarea certificatelor de conformitate pentru sisteme, componente si entitati tehnice separate ale vehiculelor rutiere, acordarea omologarilor individuale pentru vehiculele rutiere, efectuarea inspectiei tehnice periodice pentru anumite categorii de autovehicule, etc.