Grupul Alliance Royal, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de import si distributie de componente si echipamente IT si conexe, a incheiat anul 2008 cu afaceri de 40 milioane de dolari.

Cele trei firme din grup, Alliance Computers, Royal Computers si Caro si-au marit portofoliile de produse si atins impreuna o cifra de afaceri de 40 milioane de dolari.

"Desi in decembrie activitatea grupului a fost afectata de situatia de recesiune, am atins targetul pe care ni l-am propus: o cifra de afaceri de 40 milioane de dolari per total. Mai mult, fiecare dintre companiile din grup a lucrat eficient, astfel ca la sfarsit de an, rezultatele au fost multumitoare pe toate planurile", a declarat directorul executiv al Alliance Computers, Dan Calugareanu.

Royal Computers a implementat programul de comenzi on-line si a reusit sa impuna Level One ca unul dintre cei mai cautati furnizori de retelistica din Romania. Alliance Computers a continuat investitiile in magazinul online, iar pentru Caro, cea de a treia companie din cadrul Grupului Alliance Royal, intrata in grup in luna iunie 2008, vanzarile cele mai ample s-au produs in zona memoriilor interne si externe unde Caro este reprezentant pe piata din Romania al firmelor Corsair, Kingmax si Team.

"Pentru 2009, ne propunem sa ne pastram echipa si sa incheiem noi parteneriate strategice care sa avantajeze clientii acum, in perioada dificila pe care o traversam", a adaugat Calugareanu.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Royal Computers vrea afaceri in crestere cu 15-17% in 2016