Producatorul japonez de electronice Fujitsu le-a cerut celor aproximativ 100.000 de angajati din Japonia sa cumpere produsele companiei pentru a depasi performanta slaba din ultima perioada, scrie presa internationala.
Presedintele Kuniaki Nozoe (foto) a trimis un email catre angajatii Fujitsu si ai companiilor din grup in care le cere “sa protejeze compania cu propriile forte”. “Cumparati Fujitsu” a declarat acesta in email, adaugand ca “daca toti cei din grup vor fi alaturi, grupul va deveni o adevarata putere”.

“Acesta nu este un ordin, ci o sugestie pentru bine companiei”, a declarat purtatorul de cuvant al Fujitsu.

Miscarea are scopul de a mari castigurile Fujitsu din cauza cererii slabe cu care se confrunta compania japoneza.

Fujitsu nu este singura companie japoneza care spera la cresterea vanzarilor cu ajutorul angajatilor sai. Un grup de 2.200 de manageri Toyota au decis sa cumpere masini ale companiei in efortul de a ajuta gigantul auto sa reziste crizei economice globale, desi compania a anuntat ca nu a avut niciun rol in aceasta initiativa.

Compania japoneza este prezenta si pe piata locala prin intermediul Fujitsu Siemens Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de solutii si servicii IT, cu o concentrare strategica pe produsele, serviciile si solutiile Mobility&Dynamic Data Center din generatia urmatoare
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri