Cosmote Romania, cel de-al treilea operator de telefonie mobila de pe piata romaneasca, anunta numirea Ruxandrei Voda in functia de Corporate Affairs Manager, in cadrul Divizei de Marketing & Comunicare. Departamentele si activitatile pe care le va coordona in aceasta calitate includ relatiile cu media, comunicarea interna, PR, CSR, precum si evenimetele corporate si sponsorizarile.

Voda o inlocuieste pe Tereza Valcan, care a preluat recent functia de Managing Director al biroului din Bucuresti al agentiei CIVITAS Global Ketchum.

Ruxandra are o experienta de peste 10 ani in relatii publice si marketing. In ultimii doi ani, ea a ocupat functia de director executiv al BBDO Group Romania, iar anterior a fost director de marketing la Altex.

Ruxandra Voda a absolvit un Master in Comunicare Audio-Video la Facultatea David Ogilvy (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti) si Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti.

In urma cu doi ani, un alt operator din telcom, Telemobil, o recruta pentru pozitia de Head of Corporate Affairs pe Carmen Lazar, un alt manager cu experienta anterioara la Altex Romania.

Cosmote Romania este membru al grupului elen OTE si a raportat pentru primele noua luni ale anului trecut o crestere a cifrei de afaceri de peste 93% fata de perioada similara a lui 2007 pana la o valoare de 203 milioane de euro.

Compania a raportat pentru primele trei trimestre un profit operational de 10,6 milioane de euro, ceea ce reprezinta peste 5% din totalul veniturilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Black Friday va depasi in acest an granita istorica de 300 MIL. euro