Voda o inlocuieste pe Tereza Valcan, care a preluat recent functia de Managing Director al biroului din Bucuresti al agentiei CIVITAS Global Ketchum.

Ruxandra are o experienta de peste 10 ani in relatii publice si marketing. In ultimii doi ani, ea a ocupat functia de director executiv al BBDO Group Romania, iar anterior a fost director de marketing la Altex.

Ruxandra Voda a absolvit un Master in Comunicare Audio-Video la Facultatea David Ogilvy (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti) si Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti.

Citeste si:

In urma cu doi ani, un alt operator din telcom, Telemobil, o recruta pentru pozitia de Head of Corporate Affairs pe Carmen Lazar, un alt manager cu experienta anterioara la Altex Romania.

Cosmote Romania este membru al grupului elen OTE si a raportat pentru primele noua luni ale anului trecut o crestere a cifrei de afaceri de peste 93% fata de perioada similara a lui 2007 pana la o valoare de 203 milioane de euro.

Compania a raportat pentru primele trei trimestre un profit operational de 10,6 milioane de euro, ceea ce reprezinta peste 5% din totalul veniturilor.