Prin aceasta achizitie, Sybase continua sa isi consolideze strategia sa Unwired Enterprise, prin extinderea infrastructurii sale mobile in directia platilor mobile. Astfel, Sybase va furniza operatorilor de telecom, institutiilor financiare si retailer-ilor o suita completa de solutii de tip mobile payment, in masura sa permita clientilor efectuarea de plati pentru bunuri si servicii, reincarcarea creditului sau plata facturilor prin intermediul telefonului mobil, atat pentru pietele dezvoltate cat si pentru cele emergente.

"Platile mobile devin o parte din ce in ce mai critica a zonei de mobile computing, o componenta esentiala a strategiei noastre Unwired Enterprise. Numarul ridicat de persoane ce au acces la telefonul mobil, atat in pietele dezvoltate cat si in cele emergente din intreaga lume inseamna ca dispozitivele mobile au potentialul de a deveni un vehicul dominant pentru consumatorii ce doresc sa se conecteze si sa efectueze tranzactii in mod convenabil, oricand, oriunde, alimentand economia mobila", a afirmat presedintele Sybase 365, Marty Beard.

Paybox, companie privata fondata in 1999, cu sediul in Raunheim, Germania, va fi integrata in Sybase 365, subsidiara detinuta de Sybase, Inc. Ca furnizor de solutii de mobile commerce, Paybox vine de asemenea cu un istoric si o baza solida de clienti.

Citeste si:

Sybase este deja lider in tehnologia mobila, avand conectivitate globala cu peste 700 de operatori mobili. Prin aceasta achizitie, Sybase ofera operatorilor mobili, institutiilor financiare si retailer-ilor posibilitatea de a lansa rapid servicii de tip mobile commerce pentru clientii lor.

Sybase este cea mai mare companie de enterprise software, dedicata in exclusivitate pe managementul si mobilizarea informatiei, de la centrul de date pana la utilizatorul final. Sybase furnizeaza solutii open si cross-platform in masura sa livreze in mod securizat informatia, oricand si oriunde.