Acordul se refera la distributia pe pietele din regiunea Asia-Pacific a aplicatiei 4PSA VoipNow, care este un sistem software de comunicatii integrate dezvoltat in Romania.

Digital Techniques Asia ofera o gama atent selectionata de echipamente hardware si de produse software ce implementeaza tehnologii inovatoare. Compania este un distribuitor regional important pentru o serie de produse VoIP.

"Ne-au impresionat arhitectura si facilitatile 4PSA VoipNow inca din momentul testarii aplicatiei. Am identificat imediat potentialul pe care il reprezinta pe piata furnizorilor de servicii de telefonie IP din regiunea noastra. Este un produs pe care clientii ni l-au solicitat si pe care il vom putea oferi de acum", a declarat Rupert Utteridge, director de vanzari si marketing al Digital Techniques Asia Ltd.

"Sunt optimist in privinta acordului incheiat cu Digital Techniques Asia in urma caruia am castigat un partener puternic in zona. Aceasta regiune are un potential deosebit si sunt increzator ca noul nostru partener va oferi clientilor finali servicii de suport de calitate si va explora oportunitatile de afaceri oferite de o piata foarte dinamica si in expansiune accelerata", a declarat Bogdan Carstoiu, Director General al Rack-Soft.

Citeste si:

4PSA VoipNow este una dintre principalele aplicatii server de tipul "IP Integrated Communications System" care ofera solutii PBX de generatie urmatoare, destinate furnizorilor de servicii si companiilor. Cu ajutorul 4PSA VoipNow, acestia pot furniza servicii avansate de tip voce, video, fax si messaging la costuri atractive.

Rack-Soft dezvolta aplicatii software pentru servere si centre de date, folosind framework-ul 4Grid. Tehnologia proprietara 4Grid sta la baza infrastructurilor de generatie urmatoare, pregatite pentru livrarea serviciilor in "cloud". 4Grid permite furnizorilor Internet sa dezvolte infrastructuri SaaS redundante, scalabile si usor de administrat.

In prezent, Digital Techniques se concentreaza pe furnizarea de solutii si de produse destinate inregistrarii apelurilor, centrelor de comunciatii si furnizorilor de servicii. Compania este un distribuitor regional important pentru o serie de produse telecom si VoIP, precum SIP Handset Gateway, Ranch Networks, Aastra IP Handsets si multe altele.