Twitter, evaluat la 250 mil. dolari

Compania care detine site-ul de microblogging Twitter este pe punctul de a semna un contract cu un fond de investitii, ce evalueaza reteaua sociala la 250 milioane dolari, sustin surse citate de publicatia online TechCrunch.

In toamna anului trecut, Facebook a facut o oferta de cumparare pentru Twitter cu o valoare ce depasea 500 milioane dolari.

“Circula zvonuri ca Twitter a reusit sa atraga in actionarat mai multe companii de investitii. Probabil ca investitorii au venit cu aceasta propunere incurajati de cresterea raportata de Twitter si de interesul manifestat de Facebook”, scrie TechCrunch.

Twitter, fondat de Evan Williams si Biz Stone, este un blog telegrafic, care iti permite sa iti scrii pe Web activitatile sau gandurile.

Potrivit ComScore, traficul inregistrat de Twiitter in luna septembrie a anului trecut a crescut de cinci ori pana la 5,57 milioane de utilizatori, comparativ cu aceeasi luna din 2007.

Potrivit analistilor, Twitter, una dintre platformele web 2.0 cu cea mai mare crestere, rebuie sa se mai dezvolte pentru a ajunge sa genereze venituri atractive


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri