Vodafone Group, cea mai mare companie de telefonie mobila, a depasit estimarile privind veniturile din al treilea trimestru fiscal si a anuntat ca face progrese in programul sau de reducere a costurilor, arata Reuters.
Grupul a afisat o crestere a veniturilor cu 14,3%, la 10,47 miliarde lire sterline (14,9 miliarde dolari), in al treilea trimestru incheiat pe 31 decembrie.

Analistii chestionati de Reuters estimasera venituri de 10.37 miliarde lire sterline (14,68 miliarde dolari). In noiembrie, Vodafone revizuise in coborare perspectiva de venit pentru intregul an fiscal 2008/2009, dupa raportarea rezultatelor financiare semestriale, dar a reusit totusi sa-i multumeasca pe investitori, anuntand ca va avea profit si va spori fluxul de lichiditati prin reducerea costurilor cu 1 miliard lire sterline, anunta NewsIn.

Pentru anul ce se va incheia pe 31 martie, Vodafone asteapta venituri intre 40,6 si 41,5 miliarde lire sterline, fata de 38,8-39,7 miliarde lire sterline, cat estimase anterior. Profitul operational ajustrat este estimat la 11,5-12 miliarde lire sterline, fata de 11-11,5 miliarde lire sterline, anuntat anterior.

Compania asteapta un flux de lichiditati intre 5,5 si 6 miliarde lire sterline, in crestere fata de estimarile anterioare de 5,2-5,7 miliarde lire sterline.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri