Check Point a realizat venituri de 808,5 mil. dolari in 2008

Check Point Software Technologies Ltd., una dintre cele mai mari companii in securitate Internet, a obtinut venituri de 808,5 milioane dolari in anul fiscal 2008, incheiat la 31 decembrie.

Check Point a realizat, in cel de-al patrulea trimestru al lui 2008, venituri totale in valoare de 217,6 milioane dolari, fata de 206,7 milioane dolari, cat a obtinut in aceeasi perioada a anului trecut.

"Pe parcursul anului am avut rezultate foarte bune in toate zonele geografice, inclusiv in Statele Unite si Europa. Investitiile pe care le-am facut in regiunile in curs de dezvoltare au inceput sa se amortizeze, intrucat am avut o crestere de peste 20% in Asia si Europa de Est si peste 40% in America Latina si Orientul Mijlociu”, a spus Gil Shwed, presedinte si CEO Check Point Software.

Venituri totale inregistrate in 2008 s-au ridicat la 808,5 milioane dolari, cu 11% mai mult fata de anul 2007.

In 2008, Check Point a lansat strategia de securitate completa. Aceasta combina protectia retelei, a datelor si a punctului de lucru final intr-o arhitectura de securitate unificata. Pentru a furniza o infrastructura de securitate standardizata si eficienta care sa imbunatateasca securitatea, sa reduca complexitatea si TCO-ul, compania a creat o linie unificata de gateway-uri, un singur agent ce asigura securitatea punctului de lucru final si o singura consola de management.

In trimestrul patru, compania a anuntat acordul de extindere a gamei de dispozitive de securitate a retelei prin achizitionarea Diviziei de dispozitive de securitate de la Nokia. In ultima decada, Nokia si Check Point au colaborat pentru a furniza o platforma hardware ce ruleaza software-ul de securitate Check Point.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri