Novensys, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii pentru managementul informatiei din Romania, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 17 milioane de euro, in crestere cu 45% fata de 2007, cand a inregistrat o cifra de afaceri de 11.8 mil euro.
In 2008, Novensys a castigat unul dintre cele mai importante contracte de implementare a unei solutii de management al relatiilor cu clientii in industria de utilitati, unde implementeaza in acest moment solutia Siebel CRM de la Oracle. Tot in 2008 Novensys castiga cel mai mare contract de implementare a unei solutii Microsoft Dynamics AX si demareaza primele implementari de Oracle EBS.

In contextul unui mediu economic dificil, Novensys incheie H1 (anul financiar Microsoft) pe prima pozitie in top integratori Microsoft, si Motorola.

“Pe noi ne intereseaza insa, in mod special in acest an, companiile “proactive” care si-au creat deja o infrastructura IT si pentru care nevoia de instrumente superioare de analiza este doar o conditie a competitivitatii afacerii pe termen lung. Aceste companii inteleg ca reducerea investitiilor in tehnologie in perioade de recesiune nu este doar contraproductiva ci si daunatoare pe termen mediu si lung”, a declarat Cezar Golumbeanu (foto), managing partner al Novensys.

Printre cele mai importante proiecte castigate in acest an de Novensys sunt companiile Rompetrol, Imprimeria Nationala, Romprest, Eon Moldova, Becker Acroma, Alumil, Sarantis, Millenium, Massini, Nara Camicie, Art & Craft, Graffiti, Heinrig, Graftex, VLG, Despa, Mega Construct, Augment, Otter etc.

“Atunci cand afacerea lor scade, companiile au nevoie de capabilitati critice, care sa le permita sa-si imbunatateasca productivitatea. Nu recesiunea este principala lor problema, ci timpul de reactie la miscarile pietei si asigurarea veniturilor viitoare. Aceste companii lucreaza pentru viitor si nu pentru prezent. Pentru ca prezentul il au, intr-o masura mai mica sau mai mare asigurat”, spune Golumbeanu.

El crede ca in 2009 investitiile in softul de afaceri vor reprezenta o solutie de rezistenta pe termen lung, pentru companiile care aleg sa isi alinieze afacerile la realitatile pietei si care isi vor redefini procesele de business pe principiile flexibilitatii si agilitatii organizationale

Compania furnizeaza solutii pentru managementul informatiilor, asigurand consultanta de business, precum si implementarea, suportul si mentenanta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri