LLP Bucharest a realizat o cifra de afaceri de 2,67 milioane euro in 2008, inregistrand o crestere de aproximativ 25% comparativ cu veniturile inregistrate in anul 2007. consultanta si software IT.
“In 2008, LLP Bucharest si-a consolidat pozitia pe piata ERP (Enterprise Resource Planning), sisteme informatice integrate, autohtona. Avand trei sisteme ERP in portofoliu si peste 130 de clienti activi, LLP Bucharest a inregistrat aproximativ 25% din veniturile totale ale grupului LLP, grup care activeaza in noua tari din Europa.

Datorita situatiei din trimestrul IV (inceputul crizei din Romania) bugetul planificat initial pentru 2008 nu a fost atins integral, cifra de buget estimativa a fost de aproximativ 2,8 milioane euro, dar consideram rezultatele ca excelente tinand cont de circumstante” a precizat Raluca Ioana Komartin, director general LLP Bucharest, citata de NewsIn.

Anul 2008 a consemnat extinderea grupului LLP in alte trei tari (Rusia, Belgia si Luxemburg), precum si depasirea pragului de 10 milioane de Euro pentru cifra de afaceri inregistrata la nivel de grup. Potrivit reprezentantilor companiei, printre realizarile din 2008 se numara si extinderea portofoliului de clienti cu aproximativ 20 de nume noi.

"LLP Bucharest si-a consolidat pozitia pe piata de solutii ERP din Romania, printre clientii sai regasindu-se jucatori importanti pe piata autohtona", a declarat Raluca Ioana Komartin.

Legat de previziunile pe anul 2009, Komartin a precizat ca “intr-un mediu de afaceri dominat de multe incertitudini, nu suntem in masura sa avansam o cifra pentru 2009 – desi putem spune ca bugetul presupune o crestere si pentru acest an.”

De asemenea, compania nu poate face o previziune legate de piata din domeniu considerand ca "nu vor fi cresteri de 20% ca si pana acum, dar putem estima o crestere in 2009 de 7% a pietei de solutii ERP (sisteme informatice integrate)", au mai declarat reprezentantii companiei.

Grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. Abordarea LLP combina aptitudinile de consultanta si management al proiectelor cu produse software internationale si dezvoltarea de software pentru a furniza solutii realiste.

Grupul se concentreaza pe nevoile operationale, financiare, analitice, de relatie cu clientii si de raportare ale organizatiilor locale si regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, cu echipe de consultanta si de dezvoltare in Cehia, Belgia, Luxemburg, Rusia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Croatia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri