“Estimarile privind evolutia afacerilor Wizrom in acest an nu sunt concrete. Targetul pe care ni-l propunem pentru 2009 este acela de a realiza cel putin tot atat cat am realizat si anul trecut”, a spus Zemy Apfelbaum (foto), managing director al Wizrom Software.

Printre planurile pe care le au acestia in 2009 se numara si intrarea pe piata din Ungaria, unde Wizrom este prezenta in mod indirect, inca de la sfarsitul anului trecut, prin intermediul a doi clienti. In prezent, compania mai are doua centre in strainatate, unul la Sofia, iar celalalt la Chisinau.

Totodata, in acest an se va pune accentul pe vanzarea de sisteme de optimizare, cat si pe partea de servicii outsourcing pentru management personal si calcul salarial.

Cea mai mare parte a veniturilor companiei au fost realizate, in 2008, din vanzarea de licente si servicii pentru solutia financiar-contabila WizCount si ERP-ul WizPro, cele doua aplicatii reprezentand 65% din totalul incasarilor.

In 2008, Wizrom si-a consolidat pozitia de lider pe segmentul de piata dedicat solutiilor de payroll, management de personal si resurse umane – la finalul anului trecut, peste 380.000 de angajati aveau situatiile salariale administrate cu ajutorul solutiei WizSalary.

Citeste si:

Pentru acest an, compania estimeaza ca aceasta cifra va atinge valoarea de 500.000.

“Avand in vedere situatia economica generala, anul 2009 va sta sub semnul scaderii costurilor si al cresterii eficientei. De aceea, si planul Wizrom pe anul in curs se va concentra pe consolidarea si dezvoltarea bazei actuale de clienti si parteneri”, a spus seful companiei.

De asemenea, din acest an, Wizrom a inceput sa ia in calcul semnarea de parteneriate care presupun finantari desfasurate pe perioade de 2 – 3 ani cu cei care sunt clienti ai companiei. Apfelbaum a mai spus ca termenele de plata ale clientilor companiei vor fi mai relaxate si ca acest lucru nu va afecta Wizrom, mai ales ca aceasta dispune de lichiditati.

Anul trecut, numarul celor care au ales solutiile Wizrom si au devenit clienti activi ai companiei a ajuns la 3.000, cu 10% mai mult fata de 2007.