Nokia a lansat Nokia 5630 XpressMusic, un dispozitiv S60 ultra-subtire care ofera o experienta de divertisment completa, permitand utilizatorilor sa redea muzica, clipuri video si jocuri, precum si sa impartaseasca fisiere.

Continuand traditia gamei XpressMusic, Nokia 5630 XpressMusic dispune de un music player de clasa mondiala, oferind acces rapid la muzica si clipuri video prin tastele dedicate, accesorii esentiale pentru muzica, precum cartela de memorie de 4 GB - care poate stoca pana la 3.000 de melodii -, cu optiunea de optimizare cu o cartela de memorie microSD de 16 GB, suport pentru principalele formate de muzica digitala si un cablu AV de 3,5 mm.

Prin intermediul functiei de control vocal “Say and Play”, consumatorii pot reda o melodie prin simpla pronuntare a numelui artistului sau a melodiei.

Telefonul Nokia 5630 XpressMusic este compatibil cu Nokia Music Store, permitand utilizatorilor sa caute si sa achizitioneze melodii din Nokia Music Store, unde acest serviciu este disponibil, in timp ce aplicatia software Nokia Music pentru PC permite transferul facil de melodii si gestionarea oricarei colectii de piese muzicale. Pe anumite piete, telefonul Nokia 5630 XpressMusic va fi comercializat ca dispozitiv din pachetul Comes with Music.

Bara de contacte permite accesul direct la pana la 20 de prieteni apropiati sau contacte de afaceri direct din ecranul principal si ofera o istorie completa a comunicarilor cu aceste contacte, precum e-mail-uri, mesaje, jurnale de apeluri si fotografii impartasite recent. Bara de comenzi rapide din partea de jos a afisajului ofera acces rapid la majoritatea aplicatiilor utilizate frecvent precum muzica, radioul, Internetul, N-Gage si fotografiile.

In plus, prin intermediul camerei de 3 megapixeli, cu autofocus si blit, se pot realiza fotografii si clipuri video care pot fi impartasite printr-o comunitate online favorita, precum Share on Ovi, Flickr sau Facebook.

Telefonul Nokia 5630 XpressMusic va fi disponibil pe anumite piete incepand cu al doilea semestru al acestui an.

Compania este prezenta si pe piata romaneasca, unde detine o fabrica la Jucu, in apropiere de Cluj-Napoca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si