Dupa o saptamana, LG a confirmat zvonurile aparute in industrie despre lansarea la expozitia Mobile World Congress (MWC) a unui potential rival iPhone, anuntand totodata ca interfata 3D “S-Class” il va face deosebit fata de celelalte telefoane, scrie BetaNews.

“Interfata directa, intuitiva si dinamica S-Class va fi total diferita fata de tot ce a aparut pana acum in telefonia mobila”, a declarat Skott Ahn, presedinte si CEO al diviziei comunicatii mobile LG Electronics. “Cu o grafica bogata 3D, cu ecran tactil si cu capacitati multimedia incantatoare, Arena va fi un telefon dotat in totalitate”, a mai adaugat acesta.

Interfata S-Class a telefonului Arena va furniza un plan general in forma de cub cu patru fete personalizate si cu meniuri 3D bazate pe atingere.

Alte caracteristici ale telefonului care vor fi introduse la expozitia de MWC din Barcelona in aceasta luna vor include tehnologiile DivX si Dolby, conectivitatea HSDPA 7.2, Wi-Fi, GPS si multe alte caracteristici, potrivit comunicatului de presa LG.

“Vom anunta mai multe detalii despre Arena si caracteristicile sale la care vom mai adauga si alte surprize in timpul conferintei de presa de la Mobile World Congress”, a mai anuntat compania.

De asemenea, in aceste zile au aparut zvonuri prin care se anunta ca LG lucreaza cu AT&T la editia Neon a modelului KS 360, un telefon dedicat mesajelor text care a fost disponibil in retelele europene Orange si O2.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
CEO-ul care a renuntat la telefon si a devenit un lider mai eficient