Solutiile APC, proiectate atat pentru utilizatorii casnici cat si pentru corporatii, imbunatatesc gradul de management, disponibilitate si performanta a echipamentelor electronice, retelelor, echipamentelor de comunicatii si industriale de orice marime.

Beneficiile aduse clientilor Asesoft prin acest parteneriat constau in posibilitatea de a oferi suport tehnic si comercial pentru proiecte, livrarea rapida din stoc pentru cele mai uzuale produse, posibilitatea aprovizionarii la comanda cu orice produs din portofoliul APC, precum si posibilitatea de a participa la programele pentru parteneri dezvoltate de APC.

"In calitate de distribuitor oficial al produselor APC si avand deja o expertiza a pietei, estimam ca in anul 2009 produsele APC vor inregistra vanzari de aproximativ 1,5 milioane euro" a declarat Iulian Stanciu (foto), director general Asesoft Distribution.

Citeste si:

Asesoft Distribution a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de 127 milioane dolari, in crestere cu 22% fata de anul anterior, iar pentru 2009 isi propune afaceri de 130 milioane dolari.

Asesoft Distribution lucreaza in 2009 cu o marja de profit de 1%

Printre concurentii Asesoft pe piata se numara RHS, Proca, Tornado si Scop Computers.