Utilizatorii acestor terminale vor putea participa la conferintele Web si audio Cisco WebEx Meeting Center prin telefoanele inteligente BlackBerry Bold, BlackBerry Curve 8900 si BlackBerry Storm de la RIM, Nokia E71, Nokia E75, Nokia N97 si alte telefoane Nokia E-series si N-series si Samsung Blackjack II.

De asemenea, utilizatorii vor avea posibilitatea sa participe la conferintele Web si audio prin 3G sau Wi-Fi, sa asiste la intruniri programate si sa vizualizeze prezentari, aplicatii si desktopuri cu explicatii live.

In plus, Cisco anunta posibilitatea gazdelor aplicatiilor pentru intruniri Cisco WebEx, inclusiv Meeting Center, Training Center si Event Center de a invita participantii care detin telefoane cu capabilitati SMS, sa participe la intruniri raspunzand la o invitatie prin SMS.

Citeste si:

"Pentru stilul de lucru necesar in prezent, aceasta oferta reprezinta un important pas catre sporirea productivitatii companiilor. Avand aceasta solutie Cisco disponibila pe toate aceste telefoane inteligente, angajatii vor avea mult mai multe optiuni si mult mai multa libertate", a declarat Zeus Kerravala, Senior VP, Enterprise Research, Yankee Group.

Cisco este unul din principalii jucatori de pe piata de comunicatii Internet.