Bobby Voicu, community manager Yahoo! Romania, a declarat pe blogul sau ca nu mai lucreaza pentru compania americana, cu toate ca mandatul sau urma sa se incheie abia in luna aprilie a acestui an.
Contactat de Wall-Street, Bobby Voicu (foto) a precizat ca nu poate oferi detalii suplimentare din cauza termenilor contractuali.

Acesta a afirmat ca va ramane implicat in proiectele pe care le desfasoara in Romania: Blogoree, Eafiliati, Forumul Bloggerilor, BobbyVoicu.ro, RadioLynx si Capslock.ro.

Bobby Voicu: Yahoo imi va permite sa ma ocup in continuare de activitatile care m-au adus la ei

Bobby Voicu este primul manager al Yahoo Romania si a fost numit in functie in urma unor interviuri succesive. Are 30 de ani si este licentiat in finante-banci (ASE Bucuresti). Este cunoscut ca blogger, fiind implicat in mai multe proiecte din online-ul romanesc, cu precadere blogging si social media. Cel mai important proiect al sau este comunitatea blogoree.ro, o platforma sociala cu 1300 de membri. Detine si monden.info, dar si cateva site-uri cu audienta internationala.

Yahoo, liderul pietei de online display advertising, a fost supus unei presiuni continue pe parcursul anului trecut, timp in care a purtat negocieri de preluare sau parteneriate cu Microsoft Corp., Google si AOL, divizia de Internet a Time Warner. Pe parcursul lui 2008, Yahoo a pierdut din cota de piata detinuta pe segmentul de search advertising, in timp ce vanzarile pe partea de display advertising au fost grav afectate de recesiune.

Profitul net din ultimul trimestru din 2008 inregistrat de Yahoo a fost de 238 de milioane de dolari sau 17 centi/ actiune, in comparatie cu 205,7 milioane dolari, sau 15 centi/actiune, cifre obtinute in aceeasi perioada din 2007. In plus, compania a raportat venituri brute in scadere cu 1% pana la 1,81 miliarde de dolari, in timp ce veniturile nete au fost de 1,375 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, Yahoo a raportat pierderi nete de 303 milioane de dolari sau 22 centi/actiune, luand in calcul cheltuielile asociate cu eforturile de restructurare.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri