Romatsa a cumparat software de 415.000 euro

Societatea TeamNet International va furniza Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian - Romatsa, pachete software pentru asistenta la sol pentru aviatie in valoare de 414.900 de euro, potrivit unui anunt publicat de Sistemul Electronic de Achizitii Publice.
Potrivit datelor publicate de Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) pachetul vizeaza aplicatii de planificare si coordonare a misiunilor de cautare si salvare si a fost atribuit catre TeamNet International in data de 2 februarie 2009, prin licitatie deschisa.

Criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, fiind luate in calcul printre altele valoarea ofertei, serviciile de mentenanta si serviciile de suport si instruire, potrivit NewsIn.

Contractul de atribuire poate fi contestat la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor sau la Curtea de Apel Bucuresti.

TeamNet functioneaza din 2001 pe piata integratorilor de sisteme informatice din Romania, fiind membra a grupului Asesoft. Printre clientii companiei se numara si Petrom, ING, Posta Romana, Electrica, Hidroelectrica si Ministerul Transporturilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri