Vodafone, cel mai mare operator de telefonie mobila din lume dupa venituri, va oferi servicii online Microsoft catre companii mici si mijlocii prin intermediul PC-ului sau a telefonului mobil, scrie CNNMoney.com.
Grupul a anuntat ca va comercializa si gestiona produse Microsoft, precum instrumente de genul e-mail (Microsoft Exchange Online), calendar, portal (Microsoft SharePoint Online), mesagerie instant (Microsoft Office Communications Online) si conferinta web si video (Microsoft Office Live Meeting).

Vodafone a anuntat ca pachetul Microsoft Online Services este disponibil momentan in Statele Unite si va patrunde si in alte piete in prima jumatate a lui 2009. Primele state europene care vor beneficia de aceste servicii combinate sunt Germania si Spania.

“In prezent, cererea clientilor nostri s-a schimbat dramatic. Prin combinarea serviciilor de telecomunicatii fixe si mobile de la Vodafone cu Microsoft Online Services putem furniza toate elementele unei solutii de comunicatii complete”, a declarat Tom Craig, directorul de servicii pentru companii din cadrul Vodafone Group.

Cele doua companii si-au aratat intentia de a dezvolta pe viitor si alte acorduri.

Grupul Vodafone, prezent in Romania, a redus in 11 noiembrie obiectivele de vanzari pentru intregul an fiscal, pentru a doua oara in patru luni, in timp ce asteptarile legate de profit au fost mentinute, iar cele privind fluxul de lichiditati au crescut, precum si plata dividendelor.

Pentru anul ce se va incheia pe 31 martie, Vodafone asteapta venituri intre 40,6 si 41,5 miliarde lire sterline, fata de 38,8-39,7 miliarde lire sterline, cat estimase anterior. Profitul operational ajustrat este estimat la 11,5-12 miliarde lire sterline, fata de 11-11,5 miliarde lire sterline, anuntat anterior.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri