Romtelecom promoveaza, in aceasta saptamana, noi pachete de servicii, incluzand servicii de voce si o conexiune la Internet de banda larga, adresate companiilor mici si mijlocii.
Pachetele VoceNet Office includ, pe langa conexiunea la Internet de banda larga cu viteze intre 2 si 8 Mbps, si mii de minute disponibile in reteaua Romtelecom si catre alti operatori de telefonie fixa, minute diponibile in retele fixe internationale, precum si intr-un grup de utilizatori creat la nivelul companiilor.

Toate acestea sunt disponibile la preturi incepand de la 14 euro pe luna, fara TVA. Dupa terminarea minutelor incluse in abonament, tarifele pentru convorbiri catre retelele de telefonie fixe pornesc de la 2,5 eurocenti pe minut, iar pentru convorbirile catre retelele de telefonie mobila si internationale pornesc de la 8 eurocenti pe minut. Oferta se adreseaza atat clientilor noi, cat si celor deja existenti, din segmentul companiilor mici si mijlocii, fiind ideale pentru cei care doresc servicii de calitate la preturi mai mici.

Acesta este primul pachet prin care clientilor companii ai Romtelecom le sunt oferite gratuit mii de minute de convorbiri intr-un grup definit de utilizatori la nivelul companiilor, dar si garantarea calitatii serviciilor, prin SLA (service level agreement), atat pentru voce cat si pentru Clicknet. Acordul privind nivelul calitatii serviciului garanteaza, in cazul serviciului Clicknet, o perioada maxima de restabilire a conexiunii, in cazul unui deranjament, de 12 pana la 24 ore si, totodata, in functie de perioada in care serviciul nu este functional, este asigurata compensarea printr-o anumita deducere din abonamentul lunar Clicknet.

Totodata, companiile care se aboneaza la serviciul de Internet Clicknet cu viteze de 6 si 8 Mbps mai pot beneficia inca si de oferta ce include un minilaptop, DVD Writer extern si o multifunctionala, in pretul abonamentului lunar. Oferta este valabila pentru contractele incheiate pe perioade de 3 ani, iar preturile abonamentelor incep de la 24 euro pe luna, fara TVA.

Romtelecom este lider pe segmentul business de Internet broadband, iar in ultimul an si jumatate compania a lansat aproape 30 de noi produse business.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri