IBM a anuntat recent ca va oferi, la un pret scazut, un nou server IBM POWER5 care ruleaza sub sistemul de operare Linux. Lansarea IBM eServer OpenPower 710 marcheaza permanentul angajament al companiei IBM de a extinde la nivelul tuturor companiilor performanta oferita de POWER5 pentru mediile Linux. Noul si performantul sistem IBM eServer OpenPower 710 ofera o alternativa bazata pe sistemul de operare Linux pentru sistemele HP si Sun entry-level care folosesc Unix si Linux, ajutand clientii sa obtina o crestere a productivitatii si o reducere a costurilor.

Lansarea sa reprezinta un moment semnificativ intrucat le ofera companiilor mai mici o oportunitate sporita de a avea acces la sistemele de inalta performanta, fiind ideal pentru companiile din domenii precum: servicii financiare, stiintele naturii si mediul guvernamental. "Prin aparitia lui OpenPower 710, IBM se extinde folosind sistemul de operare Linux on Power5 intr-un mod semnificativ in cadrul pietei entry-level unde cererea pentru o mai buna functionalitate si pentru beneficiile aduse de arhitectura Power5 este in crestere", a afirmat Brian Connors, vice president IBM, Linux on POWER. "OpenPower reprezinta o alternativa la sistemele HP si Sun pentru afacerile din domeniile: financiar, guvernamental si comert cu amanuntul, domenii interesate sa obtina reducerea costurilor folosind un sistem de operare Linux mult mai puternic".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri