Oferta se aplica tuturor produselor disponibile in retelele de magazine Flanco si Flanco World.

Noua solutie de finantare ofera clientilor o perioada de gratie de 3 luni, timp in care acestia nu trebuie sa plateasca nimic, dar si optiunea de a alege sistemul de rambursare care se potriveste mai bine nevoilor acestora. Astfel, consumatorii pot opta pentru plata integrala a creditului produsului, in numerar sau pentru plata in rate lunare, pe o perioada maxima de 60 de luni.

Daca opteaza pentru plata in numerar a creditului produsului, clientii Flanco vor achita doar valoarea facturii in conditiile in care suma este rambursata integral in primele 3 luni.

"Prin lansarea acestei oferte de creditare, speram sa venim in sprijinul clientilor noștri, mai ales in aceasta perioada economica dificila pe care o traversam. In momentul de fata, oferta de creditare lansata de Flanco si Cetelem este cea mai buna de pe piata, deoarece ofera solutii flexibile de plata, precum si o perioada extinsa de rambursare a creditului – pana la 60 de luni. In plus, aceasta oferta va ramane valabila pana in apropierea Sarbatorilor de Paste, pentru ca romanii sa poata achizitiona mai usor cadouri", a declarat Jiri Rizek (foto), CEO Flamingo International.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment unul dintre liderii de pe piata adresata.