Noul Lenovo ThinkCentre A58 aduce clientilor din segmentul companiilor mici si mijlocii, tehnologie desktop fiabila si accesibila intr-un nou design, in timp ce ThinkCentre M58e vine cu tehnologia si caracteristicile "verzi" care satisfac cerintele de productivitate si eficienta pentru un cost foarte mic ale companiilor mijlocii si mari.

"Clientii constientizeaza momentul critic si situatia economica delicata pe care o traverseaza si cauta PC-uri care aduc cea mai buna calitate pentru banii cheltuiti. Am creat ultimele modele desktop Lenovo ThinkCentre cu tehnologie necesara pentru a ramane productive mai mult timp, cu caracteristici sigure, cu planuri de service care sa aduca valoare banilor cheltuiti si optiuni de securitate care sa protejeze afacerile", a declarat Dilip Bhatia, director executiv al Diviziei de Marketing Global pentru Desktop la Lenovo.

Noile desktop-uri ofera securitatea solicitata de mediul business prin facilitati cum ar fi cititoarele de amprente care se regasesc pe diferite modele de tastatura Lenovo si care ajuta la un management mai usor al parolelor de acces, porturi I/O deconectabile care ajuta la protectia impotriva eventualelor atacuri si un "sasiu" al carcasei care ajuta la prevenirea eventualelor intruziuni din exterior.

Desktop-ul ThinkCentre M58e in combinatie cu un monitor ThinkVision L1940pW, pot sa economiseasca pana la 40 dolari pe an unei organizatii, in comparatie cu solutiile pentru desktop si monitoare din generatia anterioara. Mai mult, atat ThinkCentre M58e dar si ThinkCentre A58 dispun de certificate Greenguard, obtinute in urma a aproximativ 2000 de teste cu emisii de substante chimice.

Noile ThinkCentre A58 si ThinkCentre M58e ajuta companiile sa isi gestioneze atat costurile harware dar si costurile de management in mai multe feluri.

Lenovo ofera o larga varietate de facilitati pentru desktop-uri, cum ar fi cea de Rescue and Recovery care ajuta la recuperarea si restaurarea fisierelor, sau Power Manager pentru gestiunea mai eficienta a sistemelor de calcul, chiar si cand acestea sunt oprite. Desktop-urile beneficiaza, de asemenea de sofware-uri cum ar fi: Client Security Solution, Client Security Password si alte cateva sisteme care faciliteaza utilizarea PC-urilor Lenovo.

Acestea vor fi disponibile de la inceputului lui aprilie cu preturi si configuratii incepand de la 399 dolari.