Astfel, incepand cu luna martie a acestui an, managementul companiei se structureaza pe trei mari arii operationale: operatiuni comerciale si de marketing, operatiuni financiare si de suport si operatiuni tehnice si de dezvoltare.

Catalin Scarlat ocupa functia de director comercial al Euroweb Romania, fiind responsabil de coordonarea activitatilor comerciale si de marketing. Catalin Scarlat s-a alaturat echipei de management a Euroweb Romania in anul 2004, ocupand functia de director de marketing si Dezvoltare.

Catalin Scarlat preia si atributiile de coordonare ale departamentului de vanzari, dupa ce incepand cu 1 martie Octavian Grozea, fostul director de vanzari al Euroweb Romania, a decis sa paraseasca echipa orientandu-se spre o cariera in consultanta.

Denisa Popescu s-a alaturat echipei manageriale a Euroweb Romania in 2006, aducand cu sine experienta celor peste 8 ani de activitate sustinuta in cadrul unei importante companii de audit financiar. Pana in prezent, Denisa Popescu a coordonat activitatile specifice de ordin financiar-contabil si de achizitii, in calitate de director financiar, de la inceputul lunii martie preluand responsabilitati suplimentare de coordonare a operatiunilor de suport din cadrul companiei. In aria sa de responsabilitate intra acum departamentul de resurse umane, condus in continuare de Raluca Neculae, director de resurse umane.

Operatiunile tehnice si de dezvoltare ale Euroweb Romania sunt coordonate incepand cu luna martie de catre Gabriel Ionita, cel mai nou membru al echipei manageriale a operatorului de telecomunicatii, in calitate de director tehnic.

Laurentiu Stan ramane in continuare director general al companiei Euroweb Romania, dupa mai bine de 6 ani in care a stabilit strategia companiei.

Euroweb Romania este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania. Incepand cu anul 2005, actionarul principal al Euroweb Romania S.A. este Invitel Rt. Compania Invitel Rt. face parte din grupul Hungarian Telephone and Cable Corp., grup care detine cea mai mare infrastructura alternativa proprie din Sud-Estul Europei.