Incepand cu 1 aprilie, Fujitsu preia actiunile Siemens, iar Dragos Nicolaescu, country manager al companiei din 2005, renunta la pozitia pe care o are in cadrul companiei, urmand ca Wolfgang Horak, Senior Vice President Europa de Sud-Est, sa asigure interimatul.
Dragos Nicolaescu, Country Manager la Fujitsu Siemens Computers Romania, a decis sa isi continue cariera profesionala in afara Fujitsu Siemens Computers.

Incepand cu anul 2003, Nicolaescu a detinut pozitia de director de vanzari la Fujitsu Siemens Computers, iar din iunie 2005 a devenit Country Manager al biroului din Romania.

"Ultimii 6 ani au insemnat un pas important in evolutia mea profesionala si personala. Decizia de a-mi continua drumul pe plan profesional in afara Fujitsu Siemens nu ma impiedica sa cred in viitorul companiei si in succesul acesteia, in special pe piata din Romania", a declarat Dragos Nicolaescu.

Interimatul Fujitsu Siemens Computers Romania va fi asigurat de Wolfgang Horak, Senior Vice-President pentru Europa de Sud-Est, pana la nominalizarea unui nou Country Manager.

"Vom continua sa extindem portofoliului nostru in zona de servere, solutii de stocare si servicii. In acelasi timp, vom continua sa dezvoltam si portofoliul de notebook-uri si desktop-uri, dedicat pietei de consum si segmentului business", a spus Horak.

In noiembrie 2008 Fujitsu Ltd. a anuntat ca va achizitiona cota-parte a Siemens din joint-venture Fujitsu Siemens Computers, incepand cu 1 aprilie 2009. Ca urmare a anuntului facut compania trece printr-o transformare la nivel de organizare si conducere, portofoliu si oferta, dar si pozitie in cadrul Grupului FJ, integrarea urmand a se finaliza pana la 1 aprilie 2009. La inceputul lunii aprilie compania va face publica noua denumire, precum si portofoliul si noua strategie de business.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri