“Statutul de subdistribuitor de AutoCAD LT ne va permite sa oferim celor aproximativ 100 de parteneri pe care ii avem in intreaga tara cele mai optime conditii pentru comercializarea aplicatiei AutoCAD LT catre utilizatorii finali”, declara Gabriela Mechea, director general in cadrul Gecad Net.

Pentru a oferi clientilor un motiv in plus sa achizitioneze AutoCAD LT prin intermediul Gecad Net si al retelei sale de parteneri, compania anunta totodata lansarea initiativei aCADemia de proiectare.

Acesta este un program de instruire gratuita, destinat tuturor utilizatorilor aplicatiei de proiectare asistata AutoCAD LT 2009. Programul este format din cursuri de instruire, cu frecventa lunara, la care pot participa ingineri si proiectanti din orice domeniu printre care infrastructura, constructii, mecanica, topografie si cadastru. Noile functionalitati din AutoCAD LT 2009 vor constitui principala tema de studiu in cadrul aCADemiei de proiectare iar, ca bonus, cursantii vor face cunostinta si cu cateva caracteristici ale versiunii AutoCAD LT 2010.

“Cursurile vor avea orientare practica pentru ca ne dorim ca toti utilizatorii acestei aplicatii software sa poata lucra cu AutoCAD LT intr-un mod care sa le permita eficientizarea la maximum a activitatii de proiectare”, explica Gabriela Mechea.

Cursurile aCADemiei de proiectare vin in completarea programei de instruire pe care Gecad Net, din pozitia de centru autorizat de training Autodesk, o deruleaza anual pentru clientii sai.

Sesiunile din cadrul aCADemiei de proiectare vor fi sustinute de catre instructori autorizati din cadrul Gecad Net, pe grupe formate din 15 participanti. Primul curs gratuit va avea loc la sediul Gecad Net in data de 7 aprilie 2009.
Gecad Net are in prezent peste 1.200 de clienti in domenii precum telecomunicatiile, sectorul financiar-bancar, cel al constructiilor, energiei, petrolului si gazelor si altele. Printre acestia se numara Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting, Editura Polirom, Fan Courier, Mercury360, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Sensiblu, Tempo Advertising, Vodafone Romania.