Cadware Engineering a fost singurul reseller autorizat din Romania care a participat la cel mai mare eveniment Autodesk al anului, One Team Conference, organizat in perioada 9-12 martie 2009 in Las Vegas, Nevada, SUA. In cadrul evenimentului au fost dezbatute problemele cu care se confrunta specialistii din domeniului proiectarii asistate de calculator, au fost dezbatute directiile de actiune pentru noul an fiscal si, totodata, au fost evidentiate functionalitatile noilor versiuni ale aplicatiilor software Autodesk.

Ca raspuns la provocarile cu care se confrunta mediul de afaceri, reprezentantii Autodesk au propus audientei strategii si masuri clare atat pentru cei care promoveaza aplicatiile sale, cat si pentru utilizatorii finali ai acestora.

In urma celor trei zile de prezentari, Niculae Ion, managing partner Cadware Engineering, a constientizat faptul ca, "in astfel de perioade, un antreprenor trebuie sa fie cu un ochi pe optimizarea costurilor si cu celalalt pe generarea de venituri. Concret, companiile din domeniul proiectarii trebuie sa constientizeze nevoia de repozitionare prin planificare riguroasa, prin exploatarea maxima a resurselor si ma refer aici in special la folosirea adecvata a echipamentelor si a aplicatiilor software, dar si la concentrarea eforturilor pe segmente de piata pe care detin experienta anterioara, continuand in acest spirit al focusului dezvoltarea si furnizarea de proiecte la nivel inalt calitativ".

Cadware Engineering asigura in Romania servicii de CAD management, consultanta si suport tehnic pentru aplicatiile software si echipamentele hardware distribuite, instruire si certificare personal.

"In cele doua saptamani petrecute in SUA, am stabilit parteneriate prin care vom distribui pe continentul american produsul 100% romanesc TopoLT si prin care vom aduce in Romania echipamente, aplicatii si practici moderne menite sa ajute clientii nostri finali", a declarat Ion.

Conferinta a reunit peste 2.500 de participanti, companii si personalitati din intreaga lume, de la conducerea si angajatii de top Autodesk, reprezentantii distribuitorilor si resellerilor pana la cei mai reprezentativi utilizatori finali ai aplicatiilor marelui producator.