Incepand de astazi, clientii Vodafone pot efectua apeluri catre toate retelele fixe europene, precum si catre retelele mobile Vodafone si retelele mobile partenere la tariful de 0,40 euro/minut, cu 27% mai scazut fata de tariful anterior de 0,55 euro/minut.

Apelurile internationale catre alte retele mobile europene sunt taxate acum cu 0,50 euro/minut, fata de tariful anterior de 0,60 euro/minut. Clientii serviciilor prepaid si Vodafone Avantaj vor beneficia de acelasi tarif redus, de 0,50 euro/minut, si pentru apelurile catre destinatii fixe si mobile din SUA, Canada, Alaska, Israel sau Hawaii, fata de vechiul tarif de 0,55 euro/minut.

Clientii Vodafone Romania persoane fizice beneficiaza, de asemenea, de tarife speciale pentru apelurile internationale. Cu optiunile Vodafone Europa, International Intensiv si International Extensiv, clientii Vodafone pot apela destinatii internationale, la tarife avantajoase, in functie de propriile nevoi de comunicare.

Optiunea Vodafone Europa aduce acum un tarif mai mic clientilor Cartelei Vodafone pentru apeluri catre retelele Vodafone, retelele partenere Vodafone si retelele fixe din Europa. Noul tarif Vodafone Europa pentru clientii prepaid este de 0,18 euro/minut, fata de tariful anterior de 0,24 euro/minut.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienti la 31 decembrie 2008. Compania are divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienti in intreaga lume.

Principalii competitori ai companiei pe piata romaneasca sunt Orange, Cosmote si Zapp.