In incercarea de a face mai multe vanzari pentru clientii enterprise, Adobe a imbunatatit software-ul sau server pentru a gestiona fluxul de documente bazate pe formatul PDF.
Compania este asteptata sa lanseze un upgrade la linia sa Adobe LifeCycle Document Services, care include un server imbunatatit pentru managementul proceselor. De asemenea, a incheiat contracte cu alte companii software pentru a crea adaosurile.
LifeCycle Document Services, care incepe de la 65.000$ per server, este o suita de servere pentru updatarea si rutarea documentelor PDF. O companie de asigurari, de exemplu, poate construi un formular aplicatie pentru procesare, pe care il poate trimite apoi unor persoane diferite.

Cu versiunea 7 a suitei LifeCycle, Adobe va furniza unelte pentru crearea unor aplicatii mult mai sofisticate, potrivit executivilor companiei. Software-ul va avea un server bazat pe Java si uneltele de design obtinute anul trecut cand Adobe a achizitionat Q-Link pentru suma de 15.9 milioane $.

Utilizand unealta de design vizual LifeCycle Document Service, dezvoltatorii pot schita documentul, pot obtine date din aplicatiile de back-end si pot configura privilegiile de acces la documente.

Produsul utilizeaza protocoalele de servicii Web si XML pentru a se conecta la alte sisteme.
Prin utilizarea formatului PDF, aplicatiile workflow Adobe pot ruta documentele intre diferite companii, spune Steve Rotter, senior product marketing manager. Multe alte produse de procesare a documentele duc lipsa de un software precum cel inclus de Adobe pentru crearea de formulare.
Produsul Adobe workflow este o componenta centrala in efortul companiei de a creste vanzarile catre clientii corporati, care au totalizat aproximativ 100 milioane $ anul trecut, conform companiei.

Aceasta trebuie sa faca fata unei competitii acerbe din partea unor furnizori de software workflow, dar si din partea unor furnizori mari de platforme, precum Microsoft sau IBM.

IBM a cumparat furnizorul de formulare electronice PureEdge in iulie si intentioneaza sa utilizeze software-ul acesteia ca o unealta front-end pentru a o lega de sursele de date IBM.

Microsoft intre timp lucreaza la imbunatatirea software-ului sau workflow din suita Office si intentioneaza sa ofere un format document bazat pe XML, numit Metro, similar cu cel Acrobat.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri