“Am creat proiectul pentru a oferi un spatiu de intalnire intre acesti elevi, studenti si profesionisti - un loc unde tinerii sa primeasca informatii direct de la cei care speram sa le devina modele, iar profesionistii sa poata ajuta la construirea viitorilor lor angajati”, spune Razvan Crisan, fondator al proiectului.

Atat mentorii, cat si tinerii care acceseaza platforma online pot propune teme de discutie, organiza grupuri in functie de interese sau continua conversatia si in afara cadrului oferit de platforma. Proiectul va avea loc si in afara spatiului online, printr-o serie de intalniri fata in fata cu mentorii in scoli si facultati la nivel national. Cateva astfel de evenimente au avut deja loc in Bucuresti in perioada premergatoate lansarii oficiale cu profesionisti din diverse domenii, precum actrita Oana Pellea, Jaap Werner - ambasadorul Olandei in Romania - sau Mihaela Feodorof, recruiter in cadrul BRD.

Proiectul, dezvoltat de asociatia pentru educatia Oricum, a necesitat o investitie de 50.000 de euro, suma provenind atat din resursele proprii ale fondatorilor, cat si din contributiile partenerilor Cosmote, Raiffeisen, BRD, Xerox si RTC.

Printre mentorii implicati in proiect se numara Marius Persinaru - CEO Xerox, Adrian Stanciu – managing partner la Human Synergistics, companie de consultanta care ofera servicii de diagnosticare a culturii organizationale, sau Tereza Valcan – managing director al biroului din Bucuresti al firmei de PR Civitas Global Ketchum.