Telefonul Nokia E75, primul dispozitiv livrat cu noua interfata pentru e-mail, este disponibil deja in anumite piete si va fi in magazinele din Romania in maxim doua saptamani.
Potrivit lui Razvan Petrescu, country manager Nokia Romania, terminalul va fi disponibil la pretul de 350 euro cu TVA si va putea fi achizitionat de la toti operatorii de telefonie mobila de pe piata locala. “In egala masura purtam discutii cu operatorii din piata pentru a ajunge la un plan tarifar cat mai bun”, spune seful companiei in Romania.

Noul terminal Nokia E75 va fi in magazine in maximum doua saptamani, potrivit acestuia.

Noua strategie Nokia urmareste sa dezvolte solutii care vor avea ca focus Internetul. Compania se va dedica solutiilor complete pe care vrea sa le ofere in viitor utilizatorilor. Astfel, si noile terminale din seriile 40 si 60 vor veni cu aplicatii pentru principalele servicii de Internet folosite de utilizatorii romani. In acest mod, strategia de "mobile messaging" promovata de companie, va targeta trei nise: enterprise (cu direct access - mail for exchange, Lotus Traveling), consumer (mail si messenger) si emerging.

Nokia E75 este livrat cu o noua interfata pentru e-mail, dezvoltata de companie, care ofera functionalitate e-mail completa pe desktop si integrare cu serviciile Nokia de e-mail si mesagerie.

Petrescu isi propune ca si target pentru acest model de telefon o paleta cat mai larga de consumatori.

Nokia E75 dispune de o tastatura QWERTY glisanta, oferind o configurare in trei pasi a email-ului. Serviciul Nokia Messaging deschide accesul catre cele mai utilizate servicii de e-mail - inclusiv Yahoo! Mail, Gmail si Windows Live Hotmail - la care se adauga serviciile de e-mail corporative Nokia, Mail for Exchange si IBM Lotus Notes Traveler, care ofera acces direct la peste 90% din casutele e-mail corporative din intreaga lume.

Noul terminal mobil reuneste toate conturile de e-mail ale consumatorilor intr-o interfata usor de utilizat, care ofera suport pentru capabilitatile de baza destinate experientei e-mail pe desktop, precum moduri de vizualizare expandabile, posibilitatea de a raspunde la mesaje printr-un singur clic si suport pentru subdirectoare si HTML.

Alaturi de functionalitatea e-mail, telefonul Nokia E75 poate gestiona informatii de ordin personal, poate crea si raspunde la cereri de intalniri, poate cauta in contacte.

Nokia E75 ofera, de asemenea, acces la alte servicii Ovi si este livrat impreuna cu Ovi Files - serviciu destinat stocarii de fisiere online, Nokia Maps - care functioneaza cu serviciul A-GPS integrat si serviciul Nokia N-Gage, integrat pentru prima data cu un dispozitiv din gama Nokia Eseries.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri