Presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Catalin Marinescu, a declarat ca nu are ca obiectiv reducerea personalului din institutie, dar daca in urma unei analize rezulta ca se impune acest lucru probabil ca se va opera .

"Nu am venit cu un obiectiv sa disponibilizez un anumit procent de angajati. Trebuie sa facem anumite evaluari la fiecare departament, iar daca vom considera, dupa aceste analize, ca este nevoie de o reducere a personalului poate o vom opera, insa in acest moment nu am argumente in acest sens", a spus presedintele ANCOM.

Presedintele Traian Basescu a semnat la inceputul lunii aprilie decretul de numire a lui Marius Catalin Marinescu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii pentru un mandat de sase ani.

ANCOM a fost creata prin ordonanta de urgenta a Guvernului nrumarul 22 din 11 martie 2009, publicata in Monitorul Oficial nrumarul 174 din 19 martie 2009 si nu mai are atributii in ceea ce priveste reglementarea si supravegherea domeniului IT, inclusiv sanctionarea trimiterilor de mesaje comerciale nesolicitate, aceste atributii fiind preluate de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Presedintele ANCOM si-a inaintat demisia din functie