LLP Romania a avut, pentru al doilea an consecutiv, cea mai mare cifra de afaceri pentru solutiile ERP Microsoft Dynamics, devenind astfel cel mai important partener Microsoft Romania pentru acest tip de produse, in primele trei trimestre ale anului fiscal 2008-2009.

Tot pentru al doilea an consecutiv, filiala locala a furnizorului ceh de solutii software a obtinut calitatea de membru in Microsoft President's Club, care reuneste aproximativ 5% dintre partenerii Microsoft.

LLP Bucharest a realizat, in 2008, o cifra de afaceri de 2,67 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 25% comparativ cu anul 2007.

Anul trecut a insemnat extinderea grupului LLP in alte trei tari, Rusia, Belgia si Luxemburg, precum si inregistrarea unei cifre de afaceri, pentru intreg grupul, de 10,7 milioane de euro, avand aproximativ 200 de angajati.

Grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. Abordarea LLP combina aptitudinile de consultanta si management al proiectelor cu produse software internationale si dezvoltarea de software pentru a furniza solutii realiste.

Grupul se concentreaza pe nevoile operationale, financiare, analitice, de relatie cu clientii si de raportare ale organizatiilor locale si regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, cu echipe de consultanta si de dezvoltare in Cehia, Belgia, Luxemburg, Rusia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Croatia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Microsoft Romania, 22.905 mp de spatii de birouri in Campus 6