Grupul Télé Diffusion de France (TDF) a anuntat , joi, in cadrul unei intalniri cu ministrul comunicatiilor si societatii informationale, Gabriel Sandu, ca este interesat sa patrunda pe piata audiovideo din Romania, se arata intr-un comunicat al MCSI.

Intalnirea vine pe fondul demersurilor MCSI de accelerare a procesului de trecere a Romaniei la societatea informationala, prin masuri precum adoptarea de catre Guvern a Strategiei de Broadband si lansarea spre consultare publica a Strategiei de trecere de la analogic la digital. Reprezentantii TDF si-au manifestat interesul pentru cadrul de reglementare in domeniul serviciilor de audiovizual.

Grupul TDF, impreuna cu filialele sale, este principalul actor de distributie prin unde hertziene din Europa, oferind servicii in domeniile audiovizual, multimedia, telefonie mobila si banda larga.

Grupul european TDF este prezent in Franta, Germania, Finlanda, Ungaria, Spania, Olanda, Polonia, Estonia si Monaco. Reprezentantii grupului, Jean-Daniel Poisson si Aymeric de Cardes, se va intalni vineri cu reprezentantii Societatii Nationale de Radiocomunicatii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a unui fost ministru