Vizitele globale pe site-ul de microblogging Twitter au ajuns in luna februarie la 10 milioane, in crestere cu 700% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit comScore. In Statele Unite site-ul a inregistrat patru milioane de vizitatori si o crestere de 1.000%.
Doar in ultimele doua luni, traficul global al Twitter a depasit 5 milioane de utilizatori.

Cu toate acestea, cifrele nu sunt foarte impresionante, avand in vedere ca multe companii folosesc Twitter pentru relatii publice, gestionarea brand-ului si chiar servicii pentru clienti.

In medie, utilizatorul Twitter este o persoana cu varsta cuprinsa intre 25 si 54 de ani, dar 36% dintre utilizatorii de Internet care acceseaza site-ul de microblogging au varste cuprinse intre 45 si 54 de ani. Utilizatorii cu varste intre 25 si 34 de ani reprezinta 30% din publicul site-ului, in timp ce doar 12% au varste cuprinse intre 18 si 24 de ani.

“Desi pare surprinzator pentru o retea sociala ca majoritatea vizitatorilor sa fie batrani, acest lucru are mai mult sens decat pare”, a anuntat compania de cercetare comScore. “Companiile folosesc Twitter alaturi de prima generatie de utilizatori crescuta cu Internet si obisnuiti cu tehnologia, acesta putand fi un semn ca modelul adoptat anterior ar trebui modificat”, a mai anuntat compania.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri