Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, lanseaza o oferta pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 14 si 26 de ani prin care acestia pot beneficia de convorbiri si mesaje scrise nelimitate cu prietenii din retea si trafic inclus pentru accesul la Internet de pe telefonul mobil.
Clientii cu abonament si utilizatorii de cartele reincarcabile inscrisi in programul Orange Young pot activa una dintre cele doua noi optiuni de 2,99 sau 4,99 euro/luna prin care isi pot alege 3 sau 5 prieteni din retea cu care sa comunice oricand.

Noile optiuni sunt disponibile pentru utilizatorii Orange Young care au deja activata una din optiunile Orange Young existente. In plus, clientii vor primi 10, respectiv 50 MB de trafic inclusi care pot fi consumati pentru navigarea pe site-urile wap si de Internet, direct de pe telefonul mobil.

Dupa terminarea traficului inclus se aplica tariful promotional de 0,2 euro/MB sau de 0,4/5MB, in functie de optiunea Orange Young activata. Accesul si navigarea in portalul Orange World sunt nelimitate.

La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1,31 miliarde de euro, in crestere cu 6,2% pe baza comparativa fata de valoarea veniturilor la sfarsitul anului 2007. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 102 de magazine in toata tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si