Clientii cu abonament si utilizatorii de cartele reincarcabile inscrisi in programul Orange Young pot activa una dintre cele doua noi optiuni de 2,99 sau 4,99 euro/luna prin care isi pot alege 3 sau 5 prieteni din retea cu care sa comunice oricand.

Noile optiuni sunt disponibile pentru utilizatorii Orange Young care au deja activata una din optiunile Orange Young existente. In plus, clientii vor primi 10, respectiv 50 MB de trafic inclusi care pot fi consumati pentru navigarea pe site-urile wap si de Internet, direct de pe telefonul mobil.

Dupa terminarea traficului inclus se aplica tariful promotional de 0,2 euro/MB sau de 0,4/5MB, in functie de optiunea Orange Young activata. Accesul si navigarea in portalul Orange World sunt nelimitate.

La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1,31 miliarde de euro, in crestere cu 6,2% pe baza comparativa fata de valoarea veniturilor la sfarsitul anului 2007. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 102 de magazine in toata tara.