Cisco Capital si UniCredit Leasing au lansat un program de finantare destinat companiilor mici si mijlocii din Romania. Programul, numit Easy Lease, este o oferta de leasing avand o dobanda variabila, de tip floating-rate, disponibila pentru tranzactiile de pana la 200.000 euro.
Cisco Easy Lease este conceput pentru a ajuta companiile mici si mijlocii sa adopte tehnologiile de comunicatii de ultima generatie prin leasing de produse si solutii Cisco. Platile se efectueaza lunar sau trimestrial, ajutand companiile sa-si mentina cheltuielile de capital si pe cele operationale constante si echilibrate.

“Cea mai mare bariera pentru companiile mici si mijlocii nu este lipsa tehnologiei in sine, ci lipsa fondurilor pentru a implementa noi solutii IT&C. Finantarea adecvata poate ajuta la eliminarea problemelor de buget, permitand companiilor sa investeasca in tehnologii care sa imbunatateasca productivitatea in afaceri si eficienta operationala, simultan cu micsorarea costurilor”, a declarat Bogdan Constantinescu (foto), director general Cisco Romania.

Potrivit directorului de vanzari al Unicredit Leasing, Dan Constantinescu, criza economica actuala a afectat majoritatea companiilor mici si mijlocii. “De aceea programul nostru, lansat astazi impreuna cu Cisco Capital, se adreseaza acestor companii”, a spus acesta.

Referitor la modul in care va evolua volumul finantarilor prin Easy lease in perioada 2009-2010, seful Cisco Romania a afirmat ca este “prematur sa speculam sis a oferim date in procente acum. Sper sa putem discuta dupa ce proiectul nostrum va trece de primele luni”.

Oferta de finantare este disponibila prin partenerii Cisco, fiind parte integranta din seria de produse si servicii Cisco dezvoltate special pentru companiile mici si mijlocii. Oferta completa cuprinde produse si solutii de date si voce, avand un nivel ridicat de securitate, care include asistenta, servicii si finantare.

Easy Lease este disponibil intr-o promotie initiala cu dobanzi competitive (marja medie Euribor + 1%), la care se adauga valoarea asigurarii echipamentelor si un commission de acordare de 2% din valoarea totala a contractului.

Suma minima care poate fi contractata este de 7.000 euro. Bogdan Constantinescu ia in calcul si acordarea de oferte de finantare care depasesc valoarea maxima acceptata in prima faza, de 200.000 euro.

Contractele de finantare pot fi incheiate pe o perioada de doi ani (24 luni), caz in care se percepe un avans de 20% din valoare, sau pe trei ani (36 luni) – avans de 30%.

Unicredit Leasing a finantat bunuri de peste 555 milioane euro anul trecut, in crestere cu circa 11% fata de nivelul din 2007, dupa ce a incheiat 15.442 de contracte noi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri