Operatorul de telefonie mobila Zapp a anuntat ca reduce tarifele percepute pentru apelurile internationale cu pana la 80% mai mici. Oferta este disponibila atat pentru utilizatorii post paid existenti cat si pentru cei viitori, incepand cu data de 27 aprilie 2009.

Conform noii oferte de la Zapp, tarifele pentru apelurile internationale au fost reduse cu pana la 80% pentru destinatii precum Croatia, Cipru, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Japonia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Suedia etc., pentru apeluri catre numere fixe, si China, Singapore etc., pentru apeluri catre mobil.

Tarifele pentru apelurile catre numere fixe din Anglia, Turcia, Spania, Italia, Germania, Franta etc., si cele catre numere fixe si mobile din SUA, Canada si China incep de la 2,5 centi pe minut, fiind cu pana la 75% mai ieftine.

Structura zonelor de apeluri internationale este acum divizata in 6 regiuni si tarifele sunt aceleasi, indiferent de ora la care se efectueaza apelul, fiind influentate doar de tipul de numar apelat, fix sau mobil, si de tara de destinatie.

Zapp a redus tarifele pentru apeluri catre numere fixe si mobile catre aproximativ 150 de tari din cele 230 de destinatii din intreaga lume catre care ofera servicii de apeluri internationale.

Noul serviciu de apeluri internationale este disponibil in trei pachete: Basic, Star si Xtreme.

Principalii competitori ai Zapp pe piata din Romania sunt Orange, Vodafone si Cosmote.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
2014 - Deutsche Telekom intra in Romania prin Romtelecom si COSMOTE