UPC Romania, unul din principalii jucatori de pe piata de comunicatii prin cablu, reduce tarifele la UPC Internet cu 50%, pentru o perioada de sase luni, la incheierea unui contract pe o perioada de 1 an.

Oferta este valabila pentru toate cele trei tipuri de abonamente UPC Internet, Small, Medium sau Large. Primul ofera o viteza de download de 1 Mbps si una de upload de 256 Kbps, pentru care abonamentul costa 12,5 RON/ luna in primele 6 luni. Pachetul Medium, cu o viteza de download de 10 Mbps si viteza de upload de 1 Mbps, costa 17,5 RON/ luna in primele 6 luni. In plus, contra sumei de 30 lei pe luna, clientii pot beneficia in primele 6 luni de contract de pachetul Large, cu o viteza de download de 20 Mbps si una de upload de 2 Mbps. Costurile includ TVA.

“Oferta UPC Internet permite unui client o economie anuala de pana la 290 de euro la achizitionarea pachetului Large fata de alte oferte existente pe piata, la parametri relativ similari”, declara Lucian Lupascu, Senior Marketing Manager UPC Romania.

“Ne concetram foarte mult pe pozitionarea companiei pentru viitor. Piata romaneasca devine din ce in ce mai sofisticata, la fel si clientii, care incep sa puna un accent tot mai mare pe serviciile de baza oferite de companiile de comunicatii prin cablu, respectiv televiziune, Internet si telefonie. Dintre toate acestea, Internetul reprezinta un segment foarte important, un segment in crestere, pe care ne vom concentra tot mai mult anul acesta. Tinta noastra este sa crestem cat mai mult pe acest segment, dar si pe celelalte linii de produse”, declara Raluca Milin, Marketing & Sales Director UPC Romania.

Promotia “Internet la juma’ de pret pentru juma’ de an” se adreseaza clientilor noi care achizitioneaza de la UPC servicii Internet, fiind deja titulari ai serviciului UPC TV (analog sau digital).

La sfarsitul anului 2008, UPC avea un numar de 237.300 de abonati la serviciile Internet, cu aproximativ 30% mai mult fata de anul anterior, respectiv 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Aproape jumatate dintre romani au abonamente de streaming video