SMC Networks (www.smc.com) a anuntat completarea familiei de switchuri Gigabit, extinzand optiunile pentru utilizatori si aducand tehnologia Gigabit pentru desktop, in aplicatiile specifice IMM-urilor si mediului enterprise.
Noile switch-uri Gigabit EZ Switch 10/100/1000, in configuratiile cu 16 si 24 de porturi (SMCGS16-Smart si SMCGS24-Smart), asigura sistemelor desktop viteza conexiunilor Gigabit pe cablu de cupru, cele mai importante caracteristici solicitate de administratorii de sisteme, precum si usurinta configurarii prin intermediul Web-ului. Ambele switch-uri inteligente vor fi disponibile la sfarsitul lunii septembrie.

Switch-urile SMCGS16-Smart si SMCGS24-Smart 10/100/1000 ofera conexiune Gigabit pe cabluri de cupru prin 16 sau 24 de porturi auto-MDIX sustinute de un tabel de adrese MAC de 8 K, asigurand astfel suport pentru retele oricat de extinse. Singurele switch-uri de acest fel cu suport jumbo frame (de pana la 9 k), cele doua noi switch-uri au inaltimea de doar 1 U, fiind potrivite pentru folosirea pe birou sau montate in rack. Datorita facilitatilor incorporate si usurintei de utilizare, noua linie SMC de switch-uri inteligente Gigabit este perfecta pentru IMM-uri si mediul enterprise, ale caror aplicatii necesita viteza ridicata si largime de banda, cu administrare eficienta.


Ideale pentru utilizatorii care doresc sa migreze de la switch-urile fara management la cele cu management, fara costurile suplimentare ale solutiilor cu management complet, noile switch-uri inteligente SMC dispun de facilitatile majore de administrare solicitate de utilizatori: IP Port/DSCPavansat sau QoS cu limitarea ratei, bazat pe protocolul 802.1p; WRR; VLAN tagging; Broadcast Storm Control; Port Trunking; Port Mirroring; imagini Dual Firmware si managementul securtitatii prin web. Interfata Web usor de utilizat permite configurarea cu usurinta a switch-urilor, meniul grafic simplificand si eficientizand configurarea tuturor setarilor, precum si vizualizarea activitatii retelei si a statisticilor. Dispunand de Auto-MDI/MDI-X pe toate porturile, noile switch-uri sunt plug-and-play si, deoarece nu necesita ventilatoare, ele reprezinta alegerea perfecta pentru aplicatii din IMM-uri si mediul enterprise, la cele mai accesibile preturi.

Noile switch-uri inteligente SMC fac accesibile avantajele tehnologiei Gigabit si ale largimii de banda in medii de lucru variate, de la firmele mici la corporatii, a declarat Iain Kenney, director de produs pentru switch-uri la SMC Networks. Switch-urile SMCGS16-Smart si SMCGS24-Smart incorporeaza intr-un echipament Gigabit accesibil largimea de banda, facilitatile performante de administrare si configurare cu ajutorul interfetei Web.

Despre SMC Networks

SMC Networks este un important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare broadband. SMC Networks utilizeaza la nivel mondial resursele de productie si parteneriatele strategice pentru a furniza o gama tot mai larga de produse accesibile, bazate pe cele mai noi tehnologii, inclusiv switch-uri Gigabit si Fast Ethernet, dispozitive de retea wireless, produse de conectivitate pentru banda larga, precum si adaptoare traditionale de retea.
SMC Networks este specializata in solutii pentru companiile mari, mijlocii si mici, precum si pentru retelele din mediul casnic. Pe plan mondial, SMC ofera solutii de retea prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali, parteneri VAR, provideri de Internet si retaileri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri