"Odata cu schimbarea sediului, le putem oferi clientilor posibilitatea de a plati si ridica produsele direct de la noul nostru sediu. De asemenea, ei pot alege ca modalitate de plata atat cash, cat si prin cardul bancar. Astfel, dorim sa acoperim un segment important al cumparatorilor online, care pot opta pentru aceasta modalitate de livrare din considerente economice", a declarat Madalin Durca, director de marketing PCfun.ro.

Referitor la piata e-commerce din Romania, Marius Ghenea (foto), presedintele si detinatorul companiei FiT Distribution, spune ca aceasta este in continuare una atipica, inca emergenta, in care multi consumatori au numeroase reflexe tipice achizitiilor traditionale offline, cum ar fi nevoia unui contact real cu vanzatorul si cu produsul.

"De aceea, PCfun.ro a decis adaugarea la sistemele de livrare existente si plata la sediul FiT Distribution si preluarea de catre clienti a produselor comandate", a mentionat Ghenea.

Produsele comandate pot fi ridicate si platite direct de la noul sediu din strada Cultul Patriei, din zona Bucuresti Mall.

Consolidarea recenta cu ShopIT.ro, magazin online care avea deja acest spatiu pentru relatii cu clientii si livrari directe, a facut posibila introducerea noii modalitati de achizitii.

"Toate magazinele online IT&C ale grupului (PCfun.ro, ShopIT.ro, Electrofun.ro, 24PC.ro) sunt operate, astfel, de o singura echipa, dintr-o singura locatie centrala", adauga reprezentantii companiei.

Potrivit lui Madalin Durca, PCfun.ro ramane in continuare pe o linie de dezvoltare strategica online, atat din perspectiva structurii de costuri, cat si din perspectiva relatiei cu consumatorii.

Magazinul online ShopIT.ro, infiintat in anul 2004, reprezinta unul dintre magazinele online cele mai cunoscute din domeniul e-commerce din Romania.

Magazinul a realizat in ultimul an vanzari online de aproximativ 4 milioane dolari, iar ca numar de clienti ai site-ului, s-au inregistrat in total aproape 40.000, fiind astfel printre primele 10 magazine online romanesti specializate in IT&C din ultimii ani.