PCfun.ro, magazin online in domeniul produselor IT, electronice si telefoanelor mobile, si-a adaugat la sistemele de livrare existente, tipice tranzactiilor online, o noua metoda de livrare a produselor, care implica posibilitatea platii si preluarii de catre clienti a produselor comandate, direct de la noul sediu al companiei.
"Odata cu schimbarea sediului, le putem oferi clientilor posibilitatea de a plati si ridica produsele direct de la noul nostru sediu. De asemenea, ei pot alege ca modalitate de plata atat cash, cat si prin cardul bancar. Astfel, dorim sa acoperim un segment important al cumparatorilor online, care pot opta pentru aceasta modalitate de livrare din considerente economice", a declarat Madalin Durca, director de marketing PCfun.ro.

Referitor la piata e-commerce din Romania, Marius Ghenea (foto), presedintele si detinatorul companiei FiT Distribution, spune ca aceasta este in continuare una atipica, inca emergenta, in care multi consumatori au numeroase reflexe tipice achizitiilor traditionale offline, cum ar fi nevoia unui contact real cu vanzatorul si cu produsul.

"De aceea, PCfun.ro a decis adaugarea la sistemele de livrare existente si plata la sediul FiT Distribution si preluarea de catre clienti a produselor comandate", a mentionat Ghenea.

Produsele comandate pot fi ridicate si platite direct de la noul sediu din strada Cultul Patriei, din zona Bucuresti Mall.

Consolidarea recenta cu ShopIT.ro, magazin online care avea deja acest spatiu pentru relatii cu clientii si livrari directe, a facut posibila introducerea noii modalitati de achizitii.

"Toate magazinele online IT&C ale grupului (PCfun.ro, ShopIT.ro, Electrofun.ro, 24PC.ro) sunt operate, astfel, de o singura echipa, dintr-o singura locatie centrala", adauga reprezentantii companiei.

Potrivit lui Madalin Durca, PCfun.ro ramane in continuare pe o linie de dezvoltare strategica online, atat din perspectiva structurii de costuri, cat si din perspectiva relatiei cu consumatorii.

Magazinul online ShopIT.ro, infiintat in anul 2004, reprezinta unul dintre magazinele online cele mai cunoscute din domeniul e-commerce din Romania.

Magazinul a realizat in ultimul an vanzari online de aproximativ 4 milioane dolari, iar ca numar de clienti ai site-ului, s-au inregistrat in total aproape 40.000, fiind astfel printre primele 10 magazine online romanesti specializate in IT&C din ultimii ani.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri