Saptamana trecuta, reprezentantii companiei Nokia spuneau ca terminalul este disponibil deja in anumite piete si ca va fi in magazinele din Romania in maxim doua saptamani.

Nokia E75, in magazinele din Romania in maxim 2 saptamani

Germanos, unul din cei mai mari retaileri telecom din Romania, a anuntat disponibilitatea noului telefon la un pret care incepe de la 223 euro, TVA inclus, prin conectare Cosmote.

Telefonul este disponibil in cele peste 260 de magazine Germanos din intreaga tara.

Terminalul este un smartphone, cu sistem de operare Symbian S60, dotat cu doua tastaturi, dintre care una este QWERTY si se gliseaza lateral.

Gandit ca un telefon orientat atat catre utilizatorii obisnuiti, cat si catre segmentul de business, interfata de standby poate avea doua ecrane distincte: Work si Personal. Autonomia este de pana la 264 de ore in standby, respectiv de aproximativ cinci ore de conversatie.

Noul Nokia E75 are un procesor de 369 MHz, browser wap2.0, GPS incorporat, GPRS, HSCSD, EDGE, HSDPA, Bluetooth, conectivitate USB, slot casti audio, slot card, memorie interna de 50MB, jurnal apeluri pe 30 de zile, camera foto de 3.2 megapixeli cu functionalitate video si camera videocall secundara si poate fi achizitionat din magazinele Germanos la pretul de 939 lei (223 euro, TVA inclus) cu abonament Cosmote 730 si 1.899 lei (451 euro, TVA inclus) fara conectare.