Infobest Romania, companie specializata in furnizarea de solutii software, a inregistrat, in 2008, o cifra totala de afaceri de 2,2 millioane euro si estimeaza, pentru acest an, o crestere de 5%.
Compania, fondata in anul 1995 de catre doi consultanti seniori ai Andersen Consulting, a pornit initial ca reprezentant al grupului american Accenture.

In prezent, Infobest Romania acopera o arie de activitati in domeniul informatic al tehnicii de calcul, de la consultanta de specialitate, analiza si productie software pana la integrari de sisteme informatice si de solutii la cheie, atat pentru companii din Romania cat si pentru companii din Germania.

“Proiectele noastre de inceput au fost pentru piata germana. In anul 2000 s-a deschis o filiala la Timisoara, iar in aprilie 2006 s-a infiintat un departament de vanzari si pentru piata din Romania. Din 2007, Infobest pune la dispozitia companiilor din Romania aplicatii traduse in limba romana, care sunt fie standard, fie personalizate - la cererea clientilor”, declara Marius Babau, sales manager Infobest Romania.

Printre clientii Infobest se numara Philips Light, Linde Material Handling, Kion, Hollister, Winkhaus, Flachdachtec, KCL si alte companii din Germania, Austria si Elvetia.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cat a costat prezenta Romaniei la Mobile World Congress in Barcelona