Vodafone Romania lanseaza o oferta extinsa de continut dedicata telefoanelor mobile, Vodafone Internet pe mobil, prin care utilizatorii pot avea acces la site-uri de stiri, jocuri si retele sociale.
Astfel, utilizatorii Vodafone vor regasi in Vodafone live! noi sectiuni si o interfata grafica noua.

Sectiunea "Internet" ofera acces direct la o mare varietate de site-uri adaptate pentru telefonul mobil. Cele mai recente recomandari Vodafone Internet pe mobil includ site-uri precum antena3.ro, hotnews.ro, realitatea.mobi, wall-street.ro, 9am.ro, cotidianul.ro, dw-world.com, dictionarromanenglez.ro, dictionarenglezroman.ro, forum.computergames.ro.

"Odata cu lansarea serviciului Vodafone Internet pe mobil, traficul generat de clientii Vodafone pe site-urile web a crescut de 15 ori. In plus, utilizatorii pot accesa pe telefonul mobil informatii variate, pe masura ce un numar din ce in ce mai mare de site-uri romanesti si-au creat versiuni adaptate pentru telefonul mobil. In prezent, peste 50 de site-uri partenere sunt disponibile clientilor nostri prin Vodafone Internet pe mobil", a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone se pot conecta la Internet de pe telefonul mobil oriunde in aria de acoperire a retelei pentru a-si consulta e-mailurile sau pentru a comunica prin messenger.

Cele mai populare retele sociale pot fi accesate direct de pe telefonul mobil, in sectiunea "Comunitati".

Oferta disponibila prin Vodafone Internet pe mobil cuprinde acces direct la Yahoo! messenger si E-mail, hi5.com, itsmy.com, chatr.ro, homemade.ro, bloguri si forum-uri.

Sectiunea "Descarca" reuneste oferta de jocuri, canale TV Mobil, videoclipuri, muzica si continut prin care utilizatorii isi pot personaliza telefonul mobil, iar in sectiunea "Zilnice" clientii Vodafone pot consulta informatii despre vreme, trafic, horoscop, curs valutar, informatii despre baruri si restaurante, programul evenimentelor culturale si al cinematografelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri