Internet Mobil Complet costa 12 euro (+TVA) si ofera acces nelimitat la Internet pe doua cartele SIM - una utilizata cu abonamentul de voce care permite si conectarea la Internet de pe telefonul mobil si o cartela dedicata pentru Internet, pentru acces de pe un computer desktop sau laptop.

Abonamentul include trafic de date de 2GB pentru navigare la viteze 3G+ de pana la 3,6 Mbps, urmand ca traficul suplimentar sa se realizeze la o viteza de pana la 128 kbps, fara a fi tarifat. Traficul de 2GB este impartit intre cele doua cartele astfel - 1,5GB pe cartela utilizata in modemul din PC si 500 MB pe cartela utilizata in telefonul mobil.

Clientii Orange care incheie un abonament Internet Mobil Complet pe 2 ani pana la 30 iunie primesc de doua ori mai mult trafic inclus la viteza 3G+ in primele 6 luni. In acest fel, in perioada promotionala, traficul pe cartela utilizata cu un PC este de 3GB in loc de 1,5GB.

Clientii care au deja un SIM de voce si nu doresc un alt numar de telefon pot sa activeze abonamentul Internet Mobil Complet pe SIM-ul de voce deja utilizat si sa achizitioneze doar SIM-ul de date pentru computer.

"Internet Mobil Complet este conceput pentru utilizatorii care au nevoie de acces la Internet, atat pentru informare, cat si pentru divertisment, in conditii depline de mobilitate", a declarat Claudiu Sociu, Data Proposition Manager Orange Romania.

La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1,31 miliarde de euro, in crestere cu 6,2% pe baza comparativa fata de valoarea veniturilor la sfarsitul anului 2007.