Pachetul a fost disponibil la pretul de 549 lei (TVA inclus) sau la 1 leu cu abonamentul Cosmote Full Option 200 pe doi ani. LG KF600 Venus este un slider cu touchscreen, echipat cu o camera foto de 3,15 megapixeli, Bluetooth, radio, slot card.

In aceeasi perioada de referinta si vanzarile pentru Samsung U800 Soul (camera foto 3,15MP, memorie interna 1GB, radio, Bluetooth, slot card) au crescut semnificativ. Telefonul a fost disponibil la pretul de 1 leu cu abonamentul Cosmote Full Option 130 pe doi ani, sau la 599 lei fara conectare.

In saptamana de dinaintea Pastelui, cel mai bine vandute telefoane mobile in reteaua Germanos au fost Nokia 5130 (camera foto 2MP, radio/MP3, slot card si card 1GB inclus) si Samsung U600 (camera foto 3,15MP, radio, slot card, Bluetooth).

In perioada 16-20 aprilie, cel mai bine vandut produs non-GSM a fost camera foto Samsung S860, cu zoom optic 3x, card SD de 2 GB, functie de detectare a figurii umane si stabilizator de imagine. In aceasta perioada, vanzarile de camere foto Samsung S860 au crescut cu 10% fata de saptamana anterioara.

Si accesoriile au fost cautate. Astfel, kitul hands free Bluetooth Plantronics Explorer 260 a fost cel mai vandut, cu o crestere in volum de aproximativ 20% in saptamana 16-20 aprilie, in timp ce husele Nokia Fashion au avut o crestere de peste 50% a vanzarilor.

Germanos este specializat in comercializarea de produse si servicii de telefonie mobila precum si alte produse digitale sau asociate - telefoane fixe, camere foto si video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobila Cosmote, fixa si de Internet de la Romtelecom.

Germanos detine in prezent cea mai mare retea de service tehnic de telefoane mobile din Romania, are peste 260 de magazine la nivel national si parte din grupul Cosmote.