Datele centralizate referitoare la functionarea retelei Romtelecom dupa cutremurul de sambata, 25 aprilie, indica o crestere in medie a traficului in retea de 1.000%, imediat dupa cutremur, fata de o zi obisnuita.
Chiar si in aceste conditii, marea majoritate a acestor apeluri s-au realizat in conditii bune.

Doar in patru centrale dintre cele aproximativ 100 detinute de companie la nivel national, au fost inregistrate cateva probleme de congestie, care au dus la nefinalizarea unui numar de sub 10% de apeluri din totalul celor initiate.

Intervalul de timp in care s-a inregistrat congestia apelurilor in cele patru centrale de tranzit din Bucuresti a fost de pana in 20 minute.

In plus, serviciile de date, respectiv Internet, au functionat normal dupa cutremur.

Retelele de telefonie au fost blocate sambata seara, in urma cutremurului. Congestia puternica din reteaua de telefonie mobila in urma cutremurului a fost cauzata de faptul ca un numar prea mare de utilizatori a incercat sa initieze apeluri in acelasi timp, nu au fost disfunctii in retea, potrivit reprezentantilor Vodafone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri