Samsung vrea sa vanda in Romania 500 de unitati LED TV, in urmatoarele doua luni

Samsung Electronics a lansat pe piata romaneasca noua serie LED TV, din care estimeaza sa vanda, in urmatoarele doua luni, aproximativ 500 de unitati.
Noua gama de televizoare a fost livrata pe piata de aproximativ doua saptamani. Target-ul pe care si-l propune Samsung, in ceea ce priveste vanzarea de televizoare bazate pe noua tehnologie LED, este de 500 de unitati livrate in lunile mai - iunie, potrivit product manager-ului Samsung pe TV in Romania, Madalina Cotoanta.

Linia nou lansata pe baza tehnologiei LED high definition ofera o gama larga de televizoare, de la 32” la 55”, la preturi cuprinse intre 1.600 si 3.000 euro. Aceste televizoare folosesc tehnologia LED ca sursa primara, in loc de lampa fluorescenta cu catod rece (CCFL).

Televizoarele LED au un aspect slim si fac economii de energie. In plus, o varietate de caracteristici de top permite adaptarea acestor televizoare la cerintele consumatorilor, atunci cand vine vorba de filme, jocuri, show-uri TV si alte aplicatii multimedia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri